Støtte ordninger for ditt idrettslag

logosoir.jpgNorges idrettsforbund har en rekke støtte- og tilskuddsordninger som er gunstige for idrettslag og som kan generere penger i klubbkassa. Vi har laget den totale oversikten over hvilke ordninger ditt idrettslag ikke bør gå glipp av i 2017. Noen få tastetrykk kan ofte gjøre stor forskjell for din klubbøkonomi.

Skattefradrag for gaver, spillemidler til utstyr, momskompensasjonsordninger, NIFs flyktningfond og støtte til idrettsskoler er eksempler på viktige bidrag for å skape viktig og varig idrettsaktivitet for alle!

- Det å drifte et idrettslag betyr også at man må følge med på alle ulike støtte- og tilskuddsordninger som eksisterer. Vi vet det til tider kan være krevende å følge med på alle mulighetene som finnes. Derfor har vi nå laget en oversikt over alle støtteordningene som eksistere, sier Anja Rynning Veum, utviklingssjef i Norges idrettsforbund.

Her finner du alle sammen: http://www.idrettsforbundet.no/Nyhet/her-er-stotte...